Izdelki

PVC Okna

SISTEM OKENSKIH PROFILOV PRESTIGE

GLAVNE ZNAČILNOSTI SISTEMA PRESTIGE:

 • 6-komorni, vgradna debelina 76 mm
 • Uf = 1,2 W/m2K (AD) / Uf = 1,1 W/m2K (MD) / Uf = 1,0 W/m²K (termo profil) / Uw do 0,66 W/m2K
 • Debelina stekla do 44 mmd
 • Do 3 koekstrudirana tesnila
 • Zaradi zmanjšanja možnosi kondenzacije se steklo vgradi globlje v profil ( do 20 mm).
 • Stabilna Inoutic steklitvena letev s peto z dodatno komoro izbojšuje toplotno prehodnost okna
 • RAL-certificirano lepljenje stekel za elemente višine do 2,60 m
 • Pohodni prag s porušenim termičnim mostom (DIN 18040)
 • Dobavljiv v vseh Inoutic folijah, tudi v izvedbi z alu masko

SISTEM OKENSKIH PROFILOV EFORTE

 • Visoko toplotnoizolacijski PREMIUM okenski profil vgradne debelne 84 mm
 • odlične toplotnoizolacijske vrednosti, možen standard pasivne gradnje
 • prihranek pri stroških in energiji
 • nespremenljiva odlična kakovost in dolga življenjska doba
 • celovita zaščita in najvišja stopnja varnosti
 • raznolikostdekorjev inbarv– tudi z ALU-masko
 • dva različna dizajna
 • s pomočjo posebne tehnologije lepljenja omogoča višino elementov od tal do stropa
 • isti sistem vhodnih in dvižno-drsnih vrat ter skladni nadokenski roloji

Montaža oken in vrat

Zaupajte montažo oken in vrat izkušenim strokovnjakom, saj je od strokovne montaže odvisno ali bodo okna oz. vrata izpolnjevala primarne zahteve glede tesnenja, prezračevanja in ustreznega prehoda svetlobe.


Montaža mora biti izvedena skladno z vsem tehničnimi postopki in zakonitostmi, obenem pa morajo zagotoviti energijsko varčno in brezhibno uporabo oken ali vrat. Vsi spoji morajo biti pravilno zatesnjeni, s čimer zagotovimo toplotno in zvočno izolativnost oken oz. vrat. Posebno pozornost je potrebno posvetiti temu, da je okensko ali vratno krilo vstavljeno tako, da nemoteno deluje v fazi odpiranja in zapiranja.


Meritve: Montaža oken in vrat je razdeljenja v več faz, med katerimi je najbolj pomembna izmera, s katero zagotovimo, da se bodo okna oz. vrata optimalno vgradila. Na terenu opravimo strokovno izmero, na podlagi katere se pripravijo izbrana okna oz. vrata, s čimer dosežemo, da bo funkcionalnost oken in vrat optimalna.

MERITVE

Pred samim postopkom menjave obstoječih oken ali vgradnjo novih oken, izvedemo meritve na objektu za vsako okno posebej. Na ta način dobimo natančne dimenzije oken, ki jih moramo izdelati in montirati na vašem objektu. Meritve so zelo pomemben del pri sami vgradnji oken, saj zagotavljajo popolno funkcionalnost oken in njihovo namensko rabo.

Zimski vrtovi

Zimski vrt je navadno tisti prostor, kjer si lahko vsakdo ustvari svoj raj tako v stanovanju, kot tudi v hiši. Zimski vrtovi imajo lastnost zunanjega prostora, pri tem pa lahko kljub vsemu uživate v udobni notranjosti v vseh letnih časih. Vsekakor to zahteva natančno in kvalitetno izdelavo ter neprecenljive izkušnje. Pri izdelavi načrta za zimski vrt je ključnega pomena dejstvo, da je narejen po vašem okusu in željah ob upoštevanju arhitekturne zasnove hiše ter seveda naravnih danosti.


Zadovoljstvo strank je glavni cilj tudi v našem podjetju, zato vam izdelamo popolnoma brezplačno ponudbo za izgradnjo čudovitega in svetlega prostora. S svetovanjem in izkušnjami bom uskladili vaše želje in naše predloge, ter tako ustvarili prostor, v katerem se boste počutili naravnost odlično. Strokovnjaki vam bodo zimski vrt postavili hitro in kar je najbolj pomembno – kvalitetno. Tako boste lahko v novo pridobljenem prostoru maksimalno uživali kot del narave.


Vaše zadovoljstvo je naš recept za uspeh – hitro, kvalitetno in strokovno. Naj bo zimski vrt najbolj svetla točka vaše hiše in košček raja, kjer se boste popolnoma sprostili.

Komarniki

Gotovo vas je kdaj zbudil nadležen zvok komarja in motil vaš dragocen spanec? Si zaradi tega ne upate odpreti oken in zračiti dom? V našem podjetju vam ponujamo rešitev, s katero je lahko vaša težava hitro odpravljena – kvalitetne komarnike. To je zaščita, ki je narejena iz izjemno goste mreže, da prepreči insektom vstop v notranje prostore. Pri tem mora biti še vedno dovolj pretoka zraka in svetlobe v samo notranjost.


S komarniki boste odgnali mrčes in tako trajno rešili težavo, ki vas je motila leta in leta. Poleg vsega so narejeni na izjemno kvaliteten in okolju prijazen način, kar je danes ključnega pomena. V našem podjetju vam izdelamo brezplačno ponudbo za izdelavo komarnikov, saj smo prepričani v kvalitetno in hitro izdelavo. Po naročilu vam izdelamo poljubno število komarnikov, pri tem pa vam bomo podali koristne nasvete naših strokovnjakov.


Komarniki vas bodo tako varovali pred nadležnim mrčesom, poleg vsega pa vas bodo navdušili s kvaliteto ter hitro montažo. Zaščitite se pred mrčesom, spustite v dom svež zrak in imejte kvaliteten spanec – pokličite nas za izmero in pripravo ponudbe. Ne bomo vas razočarali...

Rolete

Rolete so odlično senčilo za okno in še vedno najpogosteje vgrajen dodatek za različne zgradbe. Danes vemo, da predstavljajo steklene površine v prostoru nekakšen toplotni most, zato smo lahko energetsko zelo potratni. V primeru, da imate vgrajene in spuščene rolete, pa lahko prihranite kar do 30 odstotkov energije. Vsekakor se to pri današnjih dragih energentih cenovno zelo pozna. Mogoče so bile včasih rolete precej monotone, vendar danes temu vsekakor ni več tako. Ponujamo vam široko paleto rolet, ki so prilagojene glede na vašo zgradbo.


Kvalitetno izdelana in vgrajena roleta lahko predstavlja prihranek in zaščito vaših oken. Poleg vsega boste imeli zasebnost in senčenje. V našem podjetju se tega zavedamo, zato so naše izkušnje pri izdelavi in montaži rolet glavna prednost na trgu. Prilagajamo se vašim potrebam in vam izdelamo visoko kvalitetne rolete, ki vas bodo varovale ter popolnoma zatemnile prostor.


Izbirate lahko med pestro ponudbo in brezplačnim svetovanjem. Montaža je narejena hitro, strokovno in predvsem kvalitetno. Vsaka stranka je za nas unikat, zato vas bomo s ponudbo ter kvaliteto gotovo navdušili. Oglejte si našo bogato ponudbo in nas brez oklevanja kontaktirajte. Navdušeni boste!

Žaluzije

Žaluzije so idealna rešitev za senčenje vaših poslovnih ali bivalnih prostorov. V osnovi poznamo dve vrsti žaluzij: zunanje in notranje. Žaluzije so izdelane iz nerjavečih kovinskih materialov, tako da so enostavne za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Čistimo jih z vodo oz. ustreznimi čistilnimi sredstvi.


Z žaluzijami uravnavamo tudi količino svetlobe v samem prostoru, kar nadzorujemo s posebnimi ročnimi ali strojnimi mehanizmi izbranih žaluzij. Oblike senčil so različne; tako po velikosti, kot tudi obliki.


Obstajajo tudi različni načini pritrjevanja oz. montaže žaluzij, odvisni od zahtev naročnika, tako da se pri izdelavi in montaži v celoti prilagodimo vašim potrebam. Pri izboru žaluzij je pomembno tudi to, da je na voljo široka barvna paleta, s katero lahko ustrežemo željam naročnika v skladu z njegovimi zahtevami.

Pliserji

Žaluzije so vse bolj priljubljena senčila, ki so primerna tako za stanovanjske objekte, kot tudi za pisarne. Vsekakor so to vsestranski dodatek k oknu, ki naredijo dom ali pisarno veliko bolj praktično. Žaluzije so narejene iz vodoravnih alu lamel, ki jih lahko poljubno zapirate in nastavljate. Vsekakor pa morajo biti narejene kar se da kvalitetno.


V našem podjetju vam izdelamo kvalitetne zunanje in notranje žaluzije, ki vas bodo učinkovito ščitile pred sončnimi žarki, nezaželenimi pogledi in hkrati služile kot dekorativni element. V podjetju stremimo k natančni, hitri in predvsem kvalitetni izdelavi žaluzij, poleg vsega pa vam nudimo veliko izbiro različnih barv in izvedb. Kvalitetno izdelana senčila boste enostavno uporabljali in z njimi regulirali svetlobo v prostoru.


Prednost naših žaluzij je v vrhunskem dizajnu in kvalitetnih materialih ter sami izdelavi. Poleg vsega se popolnoma prilagodimo vašim željam in vas razveselimo z nasveti naših strokovnjakov. Tako boste lahko naša kvalitetna senčila uporabljali leta in leta. Želite brezplačno ponudbo in izdelavo po meri? Brez težav nas kontaktirajte in v najkrajšem možnem času vas bomo razveselili tako s prilagodljivostjo, kot tudi tehnično dovršenostjo.

Police

Gotovo ste že kdaj videli kakšno zgradbo, ki ni imela polic in ugotovili, da je zaradi tega manj privlačna, oblikovno nedovršena in umazana. Prav imate! Police so gotovo nepogrešljiv sestavni del vsakega okna, saj odlično dopolnjujejo celoten izgled tako na zunanjem delu, kot tudi v prostorih. Police so namenjene tako za zaščito, kot tudi za uporabo. Zunanje okenske police ščitijo fasado pred umazanijo, medtem, ko notranje služijo za zaščito stene pod oknom. Poleg vsega jih lahko brez težav uporabite za rastline.

Naši strokovnjaki vam bodo sestavili ugodno ponudbo okenskih polic in vam pri tem svetovali pri izbiri materiala. Ponudba je prilagojena vsaki posamezni stranki, saj je vaše zadovoljstvo na prvem mestu za naše podjetje. Med široko izbiro polic boste gotovo našli tisto, ki bo ustrezala vašemu okusu. Poleg vsega vam bomo ne le svetovali in izdelali ponudbo, marveč vas kasneje navdušili s kvalitetno ter hitro montažo v roku.

Zato nikakor ne oklevajte in nas pokličite za izmero ter pripravo neobvezujoče ponudbe. Prepričani smo, da vas bomo navdušili tako s ponudbo kot z izvedbo – garantirano brez reklamacij.


POVPRAŠEVANJE

Izpolnite obrazec in zahtevajte brezplačno in neobvezujočo ponudbo!