PVC Vrata

Sistem PVC vhodnih vrat EFORTE

PVC VHODNA VRATA EFORTE

 • 84 mm globina vgradnje
 • 5-komorni sistem
 • Uf: 1,3 W/m2K
 • Večtočkovno zaklepanje za okrepljeno zaščito pred vlomi
 • Tri tridimenzionalna nasadila
 • Nizek aluminijast prag 20 mm, ki omogoča neoviran prehod in ima termično prekinjen toplotni most.
 • Možnost ALU maske in PVC okvirja

Sistem PVC vhodnih vrat PRESTIŽ

PVC VHODNA VRATA PRESTIGE

 • 76 mm globina vgradnje
 • 5-komorni sistem
 • Uf: 1,6 W/m2K
 • Večtočkovno zaklepanje za okrepljeno zaščito pred vlomi
 • Tri tridimenzionalna nasadila
 • Nizek aluminijast prag 20 mm, ki omogoča neoviran prehod in ima termično prekinjen toplotni most
Prenesite pdf katalog PVC vrata Prestiž

Verjetno še niste videl zgradbe, ki ne bi imela vhodnih in notranjih vrat. Čeprav so včasih ljudje prisegali na lesena vhodna in notranja vrata, je tehnologija danes tako napredovala, da imamo na izbiro tudi PVC vhodna vrata. Seveda poleg vsega danes poznamo različne dimenzije in vrste PVC vhodnih vrat. Lahko izbiramo med enokrilnimi, dvokrilnimi, protivlomnimi in še bi lahko naštevali.

Zakaj izbrati PVC vhodna vrata?

Najprej naj poudarimo, da je PVC močan, čvrst in izjemno odporen material, ki ne potrebuje vzdrževanja. Lesena vhodna vrata je potrebno večkrat premazati z zaščitnim lakom, poleg vsega pa vemo, da je les 'živ', kar pomeni, da se neprestano razteza. To pomeni, da lahko vrata skozi čas povzročajo veliko težav pri samem odpiranju. PVC vhodna vrata so odporna tako na nizke, kot tudi na visoke temperature. PVC je praktično izjemno težko zlomiti ali poškodovati, saj je narejen z največjo upornostjo. PVC vhodna vrata so torej primerna za prav vsako zgradbo; pa naj bo javna ali zasebna.

Prenesite pdf katalog Linija Vizual

Kvaliteta je naša prioriteta

V našemem podjetju se zavedamo, da je potrebno izdelovati izjemno kvalitetna PVC vrata; to ne pomeni le vhodna vrata, marveč je PVC primeren material tudi za notranja vrata. Mnogi so mnenja, da so PVC vrata povsem neprivlačna, zaradi 'umetnega' videza, vendar temu ni tako. PVC vrata so lahko narejena tudi tako, da ponujajo odlično imitacijo lesa. Gotovo pa je glavna lastnost PVC vrat obstojnost, enostavnost za vzdrževanje in samo uporabo.

Prilagodimo se strankinim željam

V našem podjetju izdelujemo izjemno kvalitetna PVC vrata. Zavedamo se, da je vsaka stranka unikat, zato ponujamo izdelavo kvalitetnih vzhodnih vrat po meri. Z njimi boste varni, gotovo pa boste navdušeni nad zmanjšanjem hrupa iz okolice zaradi dobre zvočne izolacije. Ponujamo veliko različnih dizajnov, kjer boste gotovo našli nekaj za vaš izbran okus. Izbirate lahko tako med različnimi barvami, kot tudi samim zunanjim izgledom. PVC izvajamo v množici različnih dekorjev ter lesnih odtenkov.

Prenesite pdf katalog polnil

Profesionalen pristop

Stanke pri nas izkusijo profesionalno svetovanje, merjenje ter kvalitetno in hitro izdelavo. Seveda vam za kar največje udobje ponujamo tudi samo montažo in tako opravimo storitev kar se da kvalitetno. PVC vrata bodo vaši zgradbi, domu ali počitniški hišici dala poseben pečat, vrhunski dizajn in piko na i. Ker ponujamo izdelavo po meri, se prilagajamo glede na situacijo in vaše potrebe. PVC vrata so namreč lepe bleščeče barve, ki dodajo pisarni, domu ali javni ustanovi poseben pečat in eleganten videz. Želite črna, rjava, mogoče bela vhodna vrata? Potem ste na pravem naslovu.

Montaža oken in vrat

Zaupajte montažo oken in vrat izkušenim strokovnjakom, saj je od strokovne montaže odvisno ali bodo okna oz. vrata izpolnjevala primarne zahteve glede tesnenja, prezračevanja in ustreznega prehoda svetlobe.


Montaža mora biti izvedena skladno z vsem tehničnimi postopki in zakonitostmi, obenem pa morajo zagotoviti energijsko varčno in brezhibno uporabo oken ali vrat. Vsi spoji morajo biti pravilno zatesnjeni, s čimer zagotovimo toplotno in zvočno izolativnost oken oz. vrat. Posebno pozornost je potrebno posvetiti temu, da je okensko ali vratno krilo vstavljeno tako, da nemoteno deluje v fazi odpiranja in zapiranja.


Meritve: Montaža oken in vrat je razdeljenja v več faz, med katerimi je najbolj pomembna izmera, s katero zagotovimo, da se bodo okna oz. vrata optimalno vgradila. Na terenu opravimo strokovno izmero, na podlagi katere se pripravijo izbrana okna oz. vrata, s čimer dosežemo, da bo funkcionalnost oken in vrat optimalna.

MERITVE

Pred samim postopkom menjave obstoječih vrat ali vgradnjo novih vrat, izvedemo meritve na objektu za vsaka vrata posebej. Na ta način dobimo natančne dimenzije vrat, ki jih moramo izdelati in montirati na vašem objektu. Meritve so zelo pomemben del pri sami vgradnji vrat, saj zagotavljajo popolno funkcionalnost vrat in njihovo namensko rabo.

Torej, če si želite odporna, varna, energetsko varčna, moderna, kvalitetna vrata,
ki dejansko ne potrebujejo vzdrževanja, potem smo mi pravi naslov.
Izdelali vam bomo ugodno in predvsem kvalitetno ponudbo, s katero boste maksimalno zadovoljni.
Zato nikakor ne oklevajte in nas kontaktirajte.
Naši strokovnjaki vam bodo profesionalno svetovali in izdelali vhodna vrata po vaših potrebah.

Hitro, ugodno in kvalitetno!

POVPRAŠEVANJE

Izpolnite obrazec in zahtevajte brezplačno in neobvezujočo ponudbo!