Storitve

Elektro in strojne inštalacije

Izvajamo celotna elektroinštalacijska dela na stanovanjskih ali poslovnih objektih, kar vključuje načrtovanje in izvedbo vseh predvidenih del.


Opravljamo elektroinštalacijska dela, ki jih je potrebno izvesti za celotni objekt, prav tako pa opravljamo tudi elektroinštalacijska dela za posamezne prostore.


Naše delo vključuje izvedbo klasičnih elektroinštalacijskih del - na novih objektih ali pa ob izvedbi adaptacijskih del na starem objektu.


Standardna elektroinštalacijska dela vključujejo razvod glavne električne mreže, razvod sekundarne električne mreže, vgradnjo inštalacij za pametno hišo, izvedbo inštalacij za poslovno rabo (računalniške mreže, internetne mreže), pripravo inštalacij za alarmne sisteme. Izvedemo tudi finomontažo električnih naprav, kot so svetila, kuhinjski elementi, kopalniški elementi, elementi za sistem ogrevanja/prezračevanja/varovanja itd.


Vzdrževanje objektov

Želja vsakega lastnika nepremičnine, ki je vložil veliko sredstev v samo izgranjo ali adaptacijo hiše, stanovanja ali poslovnega prostora je, da bi mu ta dolgo in kakovostno služila - brez večjih finančnih vložkov.


Iz tega razloga je zelo pomembno, da se objekti tekoče in redno vzdržujejo, saj s tem preprečimo morebitno škodo oz. nepotrebne stroške, ki bi lahko nastali v primeru, če objekta ne bi vzdrževali.


Naše storitve obsegajo vsa redna servisna in vzdrževalna dela na objektu, kot so čiščenje žlebov, čiščenje odtokov, popravilo strešne kritine, pleskarska dela, menjavanje svetlobnih teles, menjava stikal, popravilo sanitarne opreme, vzdrževanje sistemov centralnega ogrevanja itd.

Čistilni servis

Po vsakem gradbenem posegu v hiši, stanovanju ali poslovnem prostoru je potrebno prostor temeljito očistiti, saj med samimi deli nastane zelo veliko fine in manj fine umazanije, ki jo je potrebno odstraniti.


V našem podjetju nudimo storitve generalnega čiščenja objekta po gradnji, adaptaciji oz. manjših ali večjih vzdrževalnih delih na objektu.


Delo opravlja strokovno usposobljeno osebje s profesionalnimi sredstvi za čiščenje talnih, stenskih in stropnih površin.

Hišniške storitve

Nudimo hišniška dela na vašem stanovanjskem objektu, hiši ali poslovnem objektu. Delo hišnika je nepogrešljiv element tekočega vzdrževanja vašega objekta, s čimer se zagotavlja ohranjanje vrednosti objekta ter funkcionalnosti delov in naprav v vašem objektu.


Hišniška dela vključujejo dela v objektu, na objektu in v okolici objekta. Obseg in vrsta dela se dogovori z naročnikom ter se po potrebi lahko dopolnjuje.


Hišniška dela obsegajo: pregled in vzdrževanje stavbnega pohištva, popravilo kljuk in vrat, popravilo ključavnic, zamenjava steklenih površin, evidenca vzdrževanja strojnih naprav v objektu, gasilne opreme ipd. V obseg hišniškega dela spada tudi urejanje okolice, kot je čiščenje snega, obrezovanje drevja in košnja trave.

POVPRAŠEVANJE

Izpolnite obrazec in zahtevajte brezplačno in neobvezujočo ponudbo!