Zaključna gradbena dela

Zaključna gradbena dela

V stanovanjskih in poslovnih objektih izvajamo celotna zaključna gradbena dela, kar vključuje slikopleskarska in pleskarska dela, keramičarska dela, polaganje podov in talnih oblog, montažo sanitarne opreme, montažo ograj in stopnišč, manjša gradbena dela (postavitev predelnih steh, izvedba tlakov in ometov ipd.), izvedba prebojev za električne ali vodovodne ali strojne inštalacije ...


Vse storitve opravimo na ključ ob predhodnem dogovoru z naročnikom.


Naš moto je hitro, strokovno, brez prelaganje rokov.

Suhomontažna gradnja

V stanovanjskih in poslovnih objektih izvajamo suhomontažna dela: izdelava predelnih sten, izdelava podstrešij, izdelava spuščenih stropov, zaključevanje zunanjih strešnih konstrukcij ipd.


Pri delu uporabljamo izbrane materiale priznanih proizvajalcev, kar je primarno pomembno pri uporabi materiala v prostorih s povečano vlago.


Suhomontažna dela opravimo na ključ, kar pomeni, da izvedemo celotni postopek, vključno z slikopleskarskimi deli, montažo polic, notranjih vrat, strešnih oken ipd.

Adaptacije

Izvajamo adaptacije stanovanjskih objektov in poslovnih prostorov, kar vključuje celotni spekter storitev, ki se potrebni pri adaptaciji posameznega objekta ali dela objekta.


Izvajamo adaptacije kopalnic, kar pomeni, da na podlagi predhodnega načrta izvedemo prenovo kopalnice v celoti, kar vključuje rušitvena dela, izvedbo inštalacij (elektrika, voda, centralno ogrevanje, plin, prezračevanje). Izvedemo tudi keramičarska dela in finomontažo kopalniške opreme (wc, omivalnik, bide, kad, tuš kabina, pipe).


Gre za celovito prenovo na ključ, kar lahko izvedemo tudi za vaš celoten objekt. Prednost naših storitev je v tem, da se vam ni potrebno dogovarjati z več mojstri, temveč vse dorečemo mi s stranko - tako v smislu izvedbe, kot tudi rokov. Na ta način prihranite veliko truda in živcev, saj smo partner, na katerega se lahko zanesete in partner, ki delo opravi v dogovorjenih rokih.

POVPRAŠEVANJE

Izpolnite obrazec in zahtevajte brezplačno in neobvezujočo ponudbo!